![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | راهنما | تقویم | Arcade | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| جدیدترین مباحث انجمنها | |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#61 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
واقعا سخت بود برام که چهره ی دوست داشتنیش رو تو تیم دیگه ای ببینم
خوشحالم که موندنی شد چون حالا حالاها پتانسیل این رو داشت که موثر ظاهر بشه
|
| مجموع 9 کاربر از BODO_15 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), fernando (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), lfc_champion (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), LIVERPOOL FAN_9 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), UNWA (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), اینجا آنفیلد است (۱۰ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#62 |
|
بدون امتیاز
فابیو همیشه از جمله بازیکنای مورد علاقه من بوده!
همیشه هم از عملکردش دفاع کردم هیچوقت گل به یادموندنیش به منچستر در اولدترافورد یادم نمیره
|
|
|
|
| مجموع 9 کاربر از shankli برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), BODO_15 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), i am similar reina (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), lfc_champion (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۰ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#63 |
|
بدون امتیاز
منم وقتي شنيدم ميخواد بره گفتم حيف شد كاش يكي ديگه به جاش ميرفت ولي حالا كه دوباره قرارداد بست خيلي خوشحال شدم ، بازي رفت فصل قبل با منچستر يه سر زد همه كف كردن ، بازيكن خوبيه بايد بيشتر بهش بازي برسه زمان رافا همش نيمكت نشين بود ، تيم داره به تعادل نسبي بين تركيب اصلي و نيمكت ميرسه كه يكي از مهمترين عوامل موفقيت هر تيمي همين تعادله
|
| مجموع 8 کاربر از amin_kh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | BODO_15 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), i am similar reina (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), lfc_champion (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), shankli (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#64 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
من تا الان نميدونستم كه فابيو تو انفيلد مونده
نميدونيد با خوندن اين خبر چه قدر خوشحال شدم
|
|
|
|
| مجموع 3 کاربر از ramlfc برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#65 |
|
بدون امتیاز
![]() روی هاجسون امیدوار است فابیو آرلیو بتواند نقش مهمی در عصر جدید باشگاه فوتبال لیورپول داشته باشد . به گزارش وب سایت رسمی باشگاه فوتبال لیورپول در ایران ، این برزیلی با عقد قرارداد مجددش با قرمزها در روز شنبه باعث شگفتی شد و نیاز رئیس را برای منطقه دفاع چپ تا حد زیادی برطرف نمود . هاجسون به سایت رسمی گفت : " خیلی وقت است که او را در لیورپول می شناسیم . " کادرفنی حتی بهتر از من او را می شناسند . من تنها به عنوان یک رقیب او را می شناختم ولی او دفاع چپ با کیفیتی است و نقش مهمی در لیورپول گذشته دارد . " خیلی تعجب کردم چراکه او از آمادگی کامل برخوردار است ولی با پیشنهاد جدیدی روبرو نشده است ، خب فکر کردم بهتر است ما این کار را کنیم . گفتم ، " به جای اینکه به یک باشگاه دیگر لیگ برتر بروی چرا نمی خواهی با ما بمانی ؟ " " خوشبختانه کریستین پرسلو این توانایی را داشت که با او قرارداد جدیدی ببندد ."
A proud and gallant band You’ll see no white flag flying Within our red command We are the Sons of Anfield We have just one demand To see the Yankees running Back home to Uncle Sam We are the Sons of Anfield A proud and gallant band You’ll see no white flag flying Within our red command |
|
|
|
| مجموع 23 کاربر از lfc_champion برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | ali_reds (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), amin_kh (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), BODO_15 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Devil Hunter (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), F9T (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), fernando (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Hesamsnake (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), i am similar reina (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), Jimmy (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), LFC STAR (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), LiVeRp0oL (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), LIVERPOOL FAN_9 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Liverpool KOP (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), majid.lfc (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), METALLER (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Roozbeh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), لک لک های انفیلد (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), اینجا آنفیلد است (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#66 |
|
بدون امتیاز
فابیو آرلیو پس از بازگشتش در فصل جدید شماره 6 را بر تن خواهد کرد .
به گزارش کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران ، این برزیلی که هفته گذشته پس از اینکه قراردادش در دوره رافا بنیتز پایان یافت مجدد با لیورپول مذاکره کرد و قرارداد بست . ولی اعلام شد که او با شماره 12 بازی می کرد شماره پیراهنش را با شماره ای که در گذشته نفراتی چون امیلین هیوز ، آلن هانسن ، مارکوس بابل و یان آرنه ریسه بر تن می کردند عوض نمود .
A proud and gallant band You’ll see no white flag flying Within our red command We are the Sons of Anfield We have just one demand To see the Yankees running Back home to Uncle Sam We are the Sons of Anfield A proud and gallant band You’ll see no white flag flying Within our red command |
|
|
|
| مجموع 13 کاربر از lfc_champion برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | adamnama (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), ali_reds (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), call_of_omid (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), F9T (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), Hesamsnake (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), i am similar reina (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), LIVERPOOL FAN_9 (۱۸ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۹ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱ شهريور ۱۳۸۹), sir_man (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), لک لک های انفیلد (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), اینجا آنفیلد است (۱۸ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#67 |
|
بدون امتیاز
![]() فابیو آرلیو معتقد است لیورپول می بایست کمترین هدفش در پایان فصل 11-2010 رسیدن به مرحله انتخابی لیگ قهرمانان باشد . به گزارش وب سایت رسمی باشگاه فوتبال لیورپول در ایران ، قرمزها شروع بسیار خوبی را در ابتدای این فصل لیگ در تساوی در مقابل آرسنال داشتند در حالیکه آنها 10 نفره بودند ، و این برزیلی امیدوارست تیم بتواند در پایان امتیازات کافی برای حضور در جمع چهار تیم برتر را کسب کند . او به مجله هفتگی گفت : " سخت است در مورد رسیدن به هدف سخن گفت ( اینکه تیم بتواند در این فصل چه دستاوردی به ارمغان بیاورد ) ولی لیورپول تیمی است که باید در لیگ قهرمانان باشد ، خب اول از همه فکر می کنم حضور در جمع چهار تیم برتر باید هدفمان باشد . " با اطمینان نمی توان بگویم که ما برای قهرمانی مبارزه نمی کنیم ولی لیورپول باید جزو چهار تیم برتر باشد بنابراین اگر بتوانیم این اطمینان را کسب کنیم ، آنجاست که می توانیم براحتی برای قهرمانی مبارزه کنیم . از بازی ابتدایی مقابل آرسنال باید امتیازات را جمع کنیم و سپس باید در فوریه و مارچ دید که در کجا هستیم و می توانیم برای آن چی مبارزه کنیم. " هر بازی مهم است و هر بازی با ارزش مشابه ، سه امتیاز دارند خب باید در این راه به مصاف همه برویم. "
|
|
|
| مجموع 16 کاربر از lfc_champion برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | ali_reds (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), amirstv (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), CAPTAIN (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), dorsa (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), El Nino_9 (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), F9T (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), fernand9 (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), Hesamsnake (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), i am similar reina (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), Jimmy (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), LFC STAR (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۲۹ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱ شهريور ۱۳۸۹), sir_man (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), لک لک های انفیلد (۲۸ مرداد ۱۳۸۹), دیوانه لیورپول (۲۸ مرداد ۱۳۸۹) |
![]() |
| برچسب ها |
| فابیو, آرلیو |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|