![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | راهنما | تقویم | Arcade | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| جدیدترین مباحث انجمنها | |
| بحث آزاد در این قسمت در باره هر موضوعی صحبت می کنیم. |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: درک فوتبالی دختران چه قدره؟ | |||
| مونده تا به پسرا برسن |
|
28 | 25.00% |
| فرقی با پسرا ندارن |
|
37 | 33.04% |
| تعطیل |
|
33 | 29.46% |
| بلکن از پسرا بهتر |
|
14 | 12.50% |
| رأی دهندگان: 112. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#251 |
|
بدون امتیاز
ما توقع داریم در محدوده ی فوتبال آزادی بیان داشته باشیم و هر کسی بتونه نظرخودشو بیان کنه ، اینطوری خوب نیست که نظرات مخالف رو حذف میکنید و پست های به به و چه چه رو باقی میزارید
|
|
|
|
| کاربران زیر از amin_kh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | sir_man (۱۰ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#252 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
با عرض شرمندگي، پست شما توهين بود. نه اظهار نظر آزادانه يا نظر مخالف! به خاطر همينم پاك شد.
اگه مخالفيد، مي تونين با لحن بهتري مخالفتتون رو بيان كنيد.
|
|
|
|
#253 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
خوب به سلامتی تیم فوتبال بانوان هم که توی جام نیمی دونم چی چیه پاکستان الان به سر می بره تالا 45تا گل زده تو فکر کنم 7 تا بازی و جالبه هیچ گلی هم نخورده...
اینم از بانوانی که بعضیا معتقدند که پتانسیل لازم رو واسه فوتبال ندارند...
|
| مجموع 10 کاربر از اینجا آنفیلد است برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#254 |
|
بدون امتیاز
البته این تیم ملی نبود تیم بانوان ملوان بود که مربیش هم دختر ایراندوست مربی قبلی ملوانه
|
| مجموع 10 کاربر از فرشته برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | Devil Hunter (۲۰ مرداد ۱۳۸۸), dokhtareporteghali (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), LFC.SH (۲۳ مرداد ۱۳۸۸), Mahsa (۲۱ مرداد ۱۳۸۸), mahtab.g (۲۰ مرداد ۱۳۸۸), mhhd (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), یوکابت (۲۰ مرداد ۱۳۸۸), VIVA LFC (۲۰ مرداد ۱۳۸۸) |
|
|
#255 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
|
| مجموع 11 کاربر از Devil Hunter برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), dokhtareporteghali (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), LFC.SH (۲۳ مرداد ۱۳۸۸), LFC2INFINITE (۲۰ مرداد ۱۳۸۸), Mahsa (۲۱ مرداد ۱۳۸۸), mahtab.g (۲۰ مرداد ۱۳۸۸), mhhd (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), VIVA LFC (۲۰ مرداد ۱۳۸۸) |
|
|
#256 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
رييس فيفا: فوتبال زنان در ايران جا افتاده است
رييس فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) معتقد است فوتبال زنان اکنون در تمامي فرهنگ ها از جمله ايران جا افتاده است. به نقل از سايت فيفا، "سپ بلاتر" در کنفرانس خبري قبل از برگزاري ديدار فينال جام جهاني زير 20 سال آلمان گفت: شرکت تيم فوتبال دختران ايران در بازي هاي المپيک جوانان سنگاپور نشان مي دهد که فوتبال زنان بايد چگونه باشد، چون آنها هم حق بازي کردن دارند. وي خاطر نشان کرد: در هندبال، بسکتبال و واليبال اگر از قد و قواره خوبي برخوردار نباشيد، شانسي پيدا نمي کنيد اما همه مي توانند فوتبال بازي کنند چون ضربه زدن به توپ يک حس غريزي است. بلاتر افزود: ما مي خواهيم فوتبال زنان در همه جا به رسميت شناخته شود و اين وظيفه اي است که فيفا در جام جهاني 2011 زنان بر عهده دارد. فينال مسابقات جام جهاني زير 20 سال جهان امروز بين دو تيم آلمان و نيجريه برگزار مي شود. فوتبال3
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. لک لک ها در پرواز وقتی می آمدند ،کودکی با شوق آن ها را همراهی میکرد وقتی می آمدند ، نغمه باران را سر می دادند . وقتی می آمدند ، پسر بچه ها بادبادکهایشان را به هوا می فرستادند وقتی می آمدند ، مادری با انگشت آن ها را به کودکش نشان می داد وقتی می آمدند ، آسمان آبی بود. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
|
|
#257 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
من خودم يه دخترم و ليورپول واقعا ىوست دارم بعضي از دختر ها فقط از چهره ی يك بازيكن خوششون مياد و واقعا معني واقعي فوتبال رو درك نميكنن اما اين دليل نميشه كه دربارهي همهي دخترها قضاوت كرد
|
|
|
|
| مجموع 13 کاربر از l f c برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), amirstv (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), armin13 (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), Devil Hunter (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), dokhtareporteghali (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), F9T (۲۰ مرداد ۱۳۸۹), fernando (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Jimmy (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), lfc_champion (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), METALLER (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), mhhd (۱۰ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), VIVA LFC (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#258 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
منم هرچی دختر فوتبالی دیدم فقط از بازیکن خوشش میاد ، مثلا دختر خالم طرفداره رونالدوئه و چون رونالدو رفت رئال با اینکه (خودش می گفت) بارسا رو دوس داره طرفدار رئال شد. اصلا بخاطر رونالدو میداوودی رو هم دوس داره و چون اومده اس اس با اینکه پرسپولیسیه طرفدار اس اس شد !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
دختر خاله تم عجب دل خوشي داره ها!
![]() منم 2ختر اين تيپي زياد ديدم. كسايي هم هستن كه اينطوري نيستن. ولي انگشت شمار
|
|
|
#260 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
به نظر من هم در تعطيلي فوتبالي دخترا شكي نيست.به هر حال اونا هم به زمان بيشتري نياز دارن كه به پسرا برسن.
|
|
|
|
| کاربران زیر از ramlfc برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
![]() |
| برچسب ها |
| فوتبالی, دختران |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|