![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | راهنما | تقویم | Arcade | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| جدیدترین مباحث انجمنها | |
| بازیهای دوستانه مسابقات تیم در بازیهای دوستانه |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
همین چلسی ای که پارسال قهرمان جزیره شد از فرانکفورت 2-1 باخت با نفراتِ تقریباً اصلی حتی بیشتر از نفرات اصلی ما . پس لزومی نداره بعد از هر باخت یا تساوی بیایین اینجا و حرف از ناامیدی و یه سری حرفهای دیگه که اینم یه جور ناامیدی هست رو بزننین تیمهای دیگه هم عین نُقل و نبات دارن میبازن از جمله همین م ن چ س ت ر و من ستی که استاد عزیز بهش اشاره داشت فعل خواستن رو صرف کنید و منتظره اتفاقاتِ خوشایندی که در آینده قراره اتفاق بیوفته رو داشته باشید هاجسون هم بعد از بازی گفته ما روی اشتباه آیالا شکست خوردیم بعدش گفته از عملکرد تیم رضایت داشته و گفته هنوز این تیم کمی کار میخواد تا لیورپول بشه . جوکول و جرارد 60 دقیقه بازی کردن . کرگر 45 دقیقه و جانسون هم 55 دقیقه . بعدش اضافه کرده در حال چیدن ترکیب اصلی تیم هستش و این کمی زمان میبره و این حرفا
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. می خواستم زندگی کنم راهم را بستند٬ ستايش کردم گفتند خرافات است ٬ عاشق شدم گفتند دروغ است ٬ گريستم گفتند بهانه است ٬ خنديدم گفتند ديوانه است ٬ ...... دنيا را نگه داريد ميخواهم پياده شوم !
|
|
|
| مجموع 10 کاربر از Liverpool KOP برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | fernando (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Hesamsnake (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), LFC LOVE (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), lfc_champion (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), mahan8gerrard (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), METALLER (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), PhAnToM89 (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#22 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
من نمی دونم بعضی از رفقا قصه چیو می خورند....
باو تیم ما فوق العاده بسته شده برای لیگ.... تو بازیه تدارکاتی 100تا گلم بوخریم مهم نیست اصن تیم باید نقاط ضعفش رو بشناسه....
| مجموع 4 کاربر از اینجا آنفیلد است برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | Hesamsnake (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#23 |
|
بدون امتیاز
شوكه شديم آخه همه فكر ميكنيم روزاى سخت ديگه تموم شده ، تكرار فصل قبلى يعنى مرگ ليورپول ، اگه همينطورى پيش بره من اميدى ندارم از تيم هاى بزرگ مثل چلسى و آرسنال امتياز بگيريم ، منچستر رو نميگم چون جلوى اونا متفاوت بازى ميكنيم و احتمال برد زياده ، شايد بهتر باشه براى بردن تيم هاى متوسط و ضعيف ليگ برنامه ريزى كنيم ( درست مثل آرسنال كه فقط با بردن تيم هاى ضعيف تو كورس قهرمانى باقى ميمونه ) متاسفانه ما بيشترين ضربه رو از تيم هاى متوسط ميخوريم .
| مجموع 2 کاربر از amin_kh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | Mr Incredible (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#24 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
دوستان بازی دوستانه وقتی ناامید کنندست که تیم با بازیکنان اصلی خودش نتایج ناامید کننده بگیره.
خیلی از بازیکنامون نیستن.درسته نسبت به بازی قبلی یه خورده بهرت شده لوی بازم مهره های کلیدیمون نیستن. من به این تیم لیورپول امید دارم. صد در صد قهرمان این فصل میشیم.
| مجموع 4 کاربر از armin13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#25 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
به نظر منم حالا حالاها باید به هاجسون و بازیکنانش فرصت داد چون هیچ مربی نمیتونه معجزه کنه...من حتی به خودم قبولوندم که 3-4 بازی اول لیگ رو هم درست حسابی امتیاز نگیریم...بازی دوستانه که جای خود...
|
| مجموع 5 کاربر از METALLER برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۱ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), Roozbeh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۱ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#26 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
ليورپول باخت فداي سرش ما بايد نگران بازي با ارسنال باشيم اميدوارم هاجسون خوب كار كنه تامثل پارسال ابروي تيممون نره
|
|
|
| مجموع 2 کاربر از l f c برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), Mr Incredible (۱۲ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#27 |
|
بدون امتیاز
ما همیشه بازیای دوستانه اول فصل رو خوب نبودیم....امسالم همینطوره....این بازیا اصلا ملاک خوبی نیست....واسه سنجیدن قدرت تیم و مربی....
| مجموع 6 کاربر از red_army برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | amin_kh (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), FC LIVERPOOL (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), l f c (۱۳ مرداد ۱۳۸۹), LFC LOVE (۱۲ مرداد ۱۳۸۹), sir_man (۱۳ مرداد ۱۳۸۹), اینجا آنفیلد است (۱۲ مرداد ۱۳۸۹) |
|
|
#28 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
فدای سرمون که باختیم !!!
مطمئن باشید در هفته اول شکست سختی به آرسنال میزنیم !
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. ------------LIVERPOOL 4 EVER ------------- لیورپولی هستیم و تا آخر می مانیم !!! To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
|
#29 |
|
حالت من
![]() |
بدون امتیاز
من که خودم اصلا نگران نیستم اخه ما خیلی هم بد نبودیم صحنه ی گلی که خوردیم رو اگه دیده باشید میفهمید که روی تاکتیک تیمی اشکال نداشتیم. اشتباه ایالا بود همون اوایل بازی کمی روحیه ی ما تضعیف شد اونم جلوی 56 هزار طرفدار که کمی طبیعی هست وقتی فقط 4 بازیکن اصلی رو داشته باشیم تو ترکیب کاملا منطقی هست که روحیه ی بازیکنانی مثل شلوی یا ایالا و.... ضعیف شه
در ضمن ما بازی های اصلیمون مونده تازه اول راه هستیم بعدشم روی هاجسون که نمیاد تاکتیکش رو جلوی تیم المانی اونم تو بازی دوستانه استفاده کنه که بعدا تاکتیکمون رو بفهمن به امید اینکه روز های طلایی با هاجسون داشته باشیم
![]() |
| برچسب ها |
| لیـورپــول, موشنگلادباخ, بورسیـــا |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|